Elbuco Group houdt de ontwikkelingen op de markt scherp in de gaten. Een markt die steeds verder richting een circulaire werkwijze toe beweegt. Wij zien een dringende vraag naar goede service, een trend om gemak boven bezit te verkiezen en de wens om e-waste te verminderen. Met onze diensten spelen wij in op deze velden. Door onze hoogstaande service wordt leasen makkelijker dan bezitten. En wordt repareren aantrekkelijker dan vervangen. Voor onze partners en voor diens klanten.

SERVICE

Elbuco Group verleent namens onze partners diensten aan de eindklanten. In retail is een goede service daarbij doorslaggevend. Met bijna vijftig jaar ervaring in leaseconcepten en onze technische kennis en kunde kunnen wij de klant volledig ontzorgen. De consumentengoederen op de werkvloer of bij je klanten thuis zijn bij ons in goede handen. Klanten waarderen de mate van gemak, flexibiliteit en zekerheid van onze diensten. Deze positieve klantervaring werkt door in de relatie tussen onze partners en de eindgebruiker. En veranderen eenmalige gebruikers in blijvende klanten.

E-WASTE

Een trage laptop, een oude dvd-speler of een kapotte blender; E-waste is het geheel aan defecte of verouderde elektronische toestellen die bij het grofvuil belanden. Zonde. Want dit zijn kostbare grondstoffen die herbruikbaar zijn. Dit staat bij Elbuco Group centraal. De producten die onze partners bij ons in onderhoud hebben, koop of lease, kunnen we ter plaatse of in ons reparatiecentrum repareren. Zo verlengen we de levensduur van een product én verminderen we afval. Afgedankte leaseproducten nemen wij terug. Als het kan blazen wij deze nieuw leven in. En in het geval dat ze onherstelbaar beschadigd zijn, hergebruiken wij de onderdelen. Door grondstoffen te hergebruiken en de levensduur van producten te verlengen, kunnen we gezamenlijk de E-waste afvalstroom verkleinen.

BEZIT vs. GEBRUIK

Wil je die lamp of wasmachine wel per se bezitten? Of gaat het je om de verlichting en de schone was die het apparaat oplevert? Dit is het concept van ‘Product as a Service’. Daarbij draait het niet om het product zelf, maar het gemak dat het gebruik oplevert. Een product leasen kan voor een vast maandbedrag. Zonder hoge investeringen vooraf. Zorgen over de installatie en het onderhoud zijn ook verleden tijd. Defecte producten worden snel gerepareerd. Zonder onverwachte kosten. Met leaseproducten blijf je ook de steeds veranderende klantvraag voor. Want de klant kan een oud product gemakkelijk omruilen voor een nieuw model. Zo verandert een eenmalige aankoop in een langdurige klantrelatie. Leasen biedt gemak, zekerheid en flexibiliteit. Niet alleen de gebruiker, maar ook het milieu haalt winst uit leaseconcepten. Met leaseconcepten speel je in op de dringende vraag naar goede service, de huidige trend om gemak boven bezit te kiezen en de wens om E-waste te verminderen. In de huidige wegwerpmaatschappij kan leasen een goede stap zijn richting een circulaire economie. Win-win dus.