Elbuco Group wil het haar partners in de retailbranche zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij alle diensten onder één dak aan: leasen, transport en reparatie. Als partner kun je van één of meerdere diensten gebruikmaken. Je kunt bij ons meubels, elektronica en fietsen leasen. Voor op de werkvloer of voor je klanten. Onze logistieke dienst verzorgt het vervoer en de installatie van geleasede of aangeschafte goederen en ons reparatiecentrum vervangt of repareert verouderde goederen.

LEASE

Innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Waarom zou je een product nog willen bezitten als het snel veroudert en er onderhoudskosten bij komen kijken? Daarom kun je bij ons operational lease oplossingen vinden voor meubels, elektronica en fietsen. Om zelf op de werkvloer te gebruiken of om aan je klanten beschikbaar te stellen.

TRANSPORT

Met Elbuco en ComServe beschikken wij over een fijnmazig logistiek netwerk met getrainde monteurs, een centraal logistiek centrum in Geldermalsen en diverse, strategisch gelegen hubs. Door dit netwerk kunnen wij overal in Nederland op elk gewenst tijdstip de goederen ophalen, leveren, installeren en repareren. Zo ben je altijd verzekerd van een snelle service op locatie voor jouw klanten. Het ophalen en afleveren van pakketten en defecte of gerepareerde apparaten bij onze partners of diens klanten gaat op afspraak waarbij de klant zelf het geschikte moment kan plannen.

REPARATIE

Wij repareren of vervangen producten op locatie binnen 24 uur. Voor diverse merken leveren wij diensten aan zakelijke klanten. Onze monteurs kunnen binnen vier uur, acht uur of de volgende werkdag op locatie zijn. Dit kan zijn om een product te ruilen, te installeren, een tijdelijk toestel te plaatsen of te repareren. Onze monteurs gaan pas weg als alles werkt en alles duidelijk is. Kan het product niet on-site gerepareerd worden? Dan verzorgen wij de reparatie in ons centrale reparatiecentrum in Rosmalen. Onze monteurs, zowel op de weg als in het reparatiecentrum, zijn gecertificeerde technici. Zij werken met originele onderdelen en conform de door het merk opgelegde eisen. Zo waarborgen wij de kwaliteit en service die de klant verwacht en verdient.